HBO Nordic se z OTT storitvijo Toonix osredotoča na otroke do 12. leta starosti, kaj pa ponuja HBO Slovenija? | UPORABNA STRAN

HBO Nordic se z OTT storitvijo Toonix osredotoča na otroke do 12. leta starosti, kaj pa ponuja HBO Slovenija?

HBO Nordic je lansiral novo OTT storitev Toonix, ki je namenjena družinam in otrokom med 3. in 12. letom starosti. HBO je Toonix razvil v partnerstvu z družbo Turner EMEA, ki ima med drugim v lasti otroška programa Cartoon Network ter Boomerang.

HBO Nordic novo storitev ponuja vsem svojim uporabnikom brez dodatnega plačila in brez oglasov. Toonix ima bogat nabor risank, serij in risanih filmov med drugim tudi Cartoon Network Studios and Warner Bros. Na začetku bo na voljo 2000 lokaliziranih epizod, med katerimi so The Amazing World of Gumball, Lego Ninjago, Looney Tunes, The Powerpuff Girls in Ben 10.

Giorgio Stock, predsednik Turner EMEA je povedal: »We’re delighted to be partnering with HBO Nordic to start this OTT venture, which represents a significant and exciting new milestone in our ability to provide our fans with a trusted, bespoke, rich and immersive user offering.«

Kaj pa otrokom ponuja HBO Slovenija?
HBO Slovenija v sklopu storitve HBO Go ponuja poseben oddelek »Kids«, ki je namenjen otrokom. V njem so na voljo sinhronizirane risanke kot npr. Pujsa Pepa, Spuži Kvadratnik, Mojster Miha, Maša in medved, Gasilec Samo, Telebajski in animirani filmi (Avtomobili 3, Svet igrač 3, Svet igrač 2, Wall-E, Pošasti iz omare, Tiger in medvedek Pu, …). Disneyjevih naslovov je več kot 70. Skupaj pa gre za več kot 200 naslovov. Vsekakor manj kot jih HBO Nordic ponuja v sklopu Toonixa.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: