Netflix v Evropi testira še dražji »Ultra« paket, ki bo ponujal HDR streaming vsebin | UPORABNA STRAN

Netflix v Evropi testira še dražji »Ultra« paket, ki bo ponujal HDR streaming vsebin

Netflix se tokrat kot kaže ne bo odločil za podražitev, ampak bo ponudil dodatni paket. Po poročanju uporabnikov v Italiji in Nemčiji bo šlo za Ultra paket, ki bo za 16.99€ ponujal možnost HDR streaminga, vse ostalo pa ostaja enako kot pri Premium paketu.

HDR je sedaj del Pramium paketa v katerem je tudi 4K ločljivost
Kot je razvidno iz primerjalnih table novih paketov bo Netflix HDR (High Dynamic Range) preselil v višji razred. Vse ostalo pa ostaja enako kot v Premium paketu, ki stane 13.99€. A tudi tukaj ni vse identično. Uporabniki v Nemčiji imajo prikazano, da ima Premim uporabnik, tako kot sedaj, na voljo 4 hkratne video streame, Italijanski pa imajo zgolj 2 simultana streama. Tako da se zna na koncu zgoditi, da bo tudi to ena od sprememb, ki bo uvedena v Evropi.

Na vprašanje glede novosti in sprememb so pri Netflixu odgovorili takole: »We continuously test new things at Netflix and these tests typically vary in length of time. In this case, we are testing slightly different price points and features to better understand how consumers value Netflix. Not everyone will see this test and we may not ever offer specific elements included in the test to our members

Zanimivo bo videti npr. tudi, kam bo Netflix dodal zvok v Dolby Atmos tehnologiji, a precej verjetno je, da se bo ta prav tako selil v Ultra paket.

Vir (1) (2)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: