Nivea Soft Mix Me, tri nove dišavne različice kreme Nivea Soft s katerimi lahko ustvarite več kot 25 različnih vonjev | UPORABNA STRAN

Nivea Soft Mix Me, tri nove dišavne različice kreme Nivea Soft s katerimi lahko ustvarite več kot 25 različnih vonjev

Nivea Soft Mix Me je omejena serija linija legendarne kreme Nivea Soft katerih posebnost je, da se prodajajo v kompletu s tremi različnimi vonji (Berry Charming, Chilled Oasis in Happy Exotic), ki so bili razviti s pariškimi izdelovalci parfumov.

Vonji krem Nivea Soft Mix Me so bili zasnovani tako, da dopolnjujejo drug drugega in tako omogočajo več kot 25 možnih vonjev. Osnova ostaja klasična Nivea Soft krema z negovalno in vlažilno formulo, Mix Me linija pa prinaša živahnost in inovativnost. Kljub temu, da se vsakega od vonjev lahko uporabi samostojno, je najbolj zanimivo takrat, ko v dlani ustvarimo mešanico po svoji želji.

Nivea Soft Mix Me kot rečeno sestavljajo tri različice katerih maloprodajna cena (3×100 ml) je 6.90€. Berry Charming prinaša svežo sladkobo grozdnih jagod in sočnih malin, ki so jim dodana jabolka Pink Lady. Chilled Oasis navdaja hladnost mete, svežina zelenih listov in vonj cvetočih lilij v gozdu po jutranjem dežju. Happy Exotic pa skriva esence svežega ananasa, eksotičnih citrusov in kokosove vode.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: