Samsung Galaxy S10+ bi lahko imel 5 fotoaparatov (3 zadaj in 2 spredaj) | UPORABNA STRAN

Samsung Galaxy S10+ bi lahko imel 5 fotoaparatov (3 zadaj in 2 spredaj)

Samsung Galaxy S10+ je še precej daleč od predstavitev, saj mora Samsung najprej predstaviti Note 9 (predstavitev bo 9.8.2018), a kot kaže to govoric ne ustavi. Po tem ko je v javnost prišla novica, da bodo linijo Galaxy S10 prvič sestavljali trije telefoni, se tokratna osredotoča na dvojni sprednji fotoaparat.

Galaxy S10+ naj bi tako imel 5 fotoaparatov. Poročilo Južno Korejske spletne stani The Bell razkriva, da bo najboljši v liniji Galaxy S10 imel dva fotoaparata na sprednji strani in tri na zadnji. Kot poroča portal, naj bi bili trije fotoaparati sestavljeni iz 12MP s širokokotno lečo in 12MPs telefoto lečo, ki ju poznamo iz Galaxy S9+, dodan pa naj bi bil še 16MP s 120° super širokokotno lečo. Spredaj pa bi lahko šlo za nekaj podobnega, kot ima Galaxy A8, in sicer 16MP + 8MP za ustvarjanje bokeh učinka.

Galaxy S10 z razvojnim imenom ‘Beyond 1’ naj bi prav tako imel trojni fotoaparat na zadnji strani, a zgolj enojnega na sprednji. ‘Beyond 0’, ki bo najšibkejši v liniji, pa naj bi imel po en fotoaparat spredaj in enega zadaj.

Če informacije držijo, bo Galaxy S10+ prvi Samsungov telefon s petimi fotoaparati. Seveda pa gre tukaj za zelo zgodnje informacije, saj bo Samsung Galaxy S10 linijo lansiral šele v letu 2019.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: