Monte Champions in Monte White Coconut Balls sta le dve izmed novosti iz Zotta za leto 2018 | UPORABNA STRAN

Monte Champions in Monte White Coconut Balls sta le dve izmed novosti iz Zotta za leto 2018

Deserti Monte in izdelki blagovne znamke Jogobella so del nemškega podjetja Zott, ki letos praznuje 20 let prisotnosti na slovenskem trgu. Ob praznovanju jubileja so pripravili vrsto novosti, med katerimi sta trenutno najbolj aktualna Monte Champions in Monte White Coconut Balls.

Obe novosti sestavlja Monte desert na eni strani in hrustljavi dodatek na drugi. Desert Monte Champions tako sestavlja klasičen Monte na eni strani, kot dodatek na drugi, pa so piškoti s petimi različnimi motivi povezani z nogometom.

Monte White Coconut Balls ima na eni strani Monte White, ki je še posebej priljubljen pri oboževalcih belega dela Monteja, saj ga sestavlja zgolj mlečna krema, na drugi strani pa so kokosove kroglice. Monte White Coconut Balls je na voljo v dveh različnih motivih, a je njegova sestava v obeh primerih enaka.

Tudi blagovna znamka Jogobella je bila deležna nekaterih novosti. Sadni jogurt Jogobella Exotic, ki je na voljo z okusom kivija, manga, banane in ananasa, je poleg 150 g različice zdaj na voljo tudi v večjem, 400 g pakiranju z rahlo spremembo v okusih. Za osvežitev v poletnih dneh pa so pri Zottu pripravili Jogobella Koktajl Pina Colada, ki se pridružuje Jogobella Koktajlu z okusom jagode.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: