T-2 je kot prvi IPTV operater v Sloveniji ponudil rdeči gumb (Red button) za dostop do RTV 4D aplikacije na programih SLO 1, SLO 2 in SLO 3 | UPORABNA STRAN

T-2 je kot prvi IPTV operater v Sloveniji ponudil rdeči gumb (Red button) za dostop do RTV 4D aplikacije na programih SLO 1, SLO 2 in SLO 3

T-2 je kot prvi IPTV operater v Sloveniji svojim uporabnikom ponudil možnost uporabe RTV 4D aplikacije s klikom na rdeči gumb (Red button). RTV 4D aplikacijo z uporabo rdečega gumba je RTV Slovenija kot del hibridne televizije predstavila januarja 2017.

 

 

Do sedaj je bila aplikacija RTV 4D na voljo zgolj uporabnikom, ki programe SLO 1, SLO 2 in SLO 3 spremljajo prek DVB-T oddajanja ter pri nekaterih kabelskih operaterjih. T-2 pa je prvi IPTV operater, ki RTV 4D ponuja preko IPTV omrežja na STB napravah.

S klikom na rdeči gumb na daljinskem upravljalniku med gledanjem enega izmed programov TV Slovenija imajo uporabniki zdaj dostop do dodatne vsebine o trenutnih oddajah, sporeda, novic in drugih vsebin portala rtvslo.si. Na voljo pa je tudi arhiv televizijskih oddaj in prispevkov ter spremljanje radijskih programov v živo.

Funkcionalnost hibridne televizije, ki združuje televizijo in internet je od 16.7.2018 na voljo uporabnikom komunikatorja Arris VIP1113, pri T-2 pa obljubljajo, da bo ta možnost kmalu na voljo tudi uporabnikom novega 4K komunikatorja Amino Kamai 7. Prav tako za jesen obljubljajo nekatere druge novosti na področju IP televizije, ki bodo še izboljšale uporabniško izkušnjo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: