Piknik kino Bežigrad na plaži v petek, 3.8.2018 premierno s filmom Mamma mia! 2 / plaža San Simon in plaža Bernardin | UPORABNA STRAN

Piknik kino Bežigrad na plaži v petek, 3.8.2018 premierno s filmom Mamma mia! 2 / plaža San Simon in plaža Bernardin

Piknik kino Bežigrad na plaži bo svojo premiero doživel v petek, 3.8.2018 na plaži San Simon s filmom Mamma Mia! Spet začenja se. Že naslednji dan (4.8.2018) bo isti film predvajan na plaži Bernardin. Nedelja pa bo rezervirana za slovensko klasiko, Poletje v školjki.

Po Drive-In kinu še kino na plaži
Kino Bežigrad in njegova ekipa dokazujejo, da kino v Sloveniji ni zamrl, težava je bila le v tem, da prikazovalci filmov niso znali pristopiti do občinstva. Kino Bežigrad, ki je svoja vrata odprl 26.3.2015 je dokazal, da se s pravim konceptom da občinstvo privabiti v kino. Letos so misijo nadgradili, saj so 19.5.2018 s filmom Briljantina odprli Drvie-in Kino Bežigrad na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani. Sedaj pa v sodelovanju s Hoteli Bernardin romajo še na slovensko obalo kjer bodo predstavili Piknik Kino Bežigrad.

Mamma Mia! Spet začenja se in Poletje v školjki
Piknik Kino Bežigrad na plaži bo v premiernem tednu imel tri zaporedne dogodke na katerim bodo domačinom in turistom ponudili posebno izkušnjo gledanja poletnih uspešnic. Film si bodo namreč lahko ogledali kar na plaži. V petek, 3.8.2018 bo na plaži San Simon v Izoli na sporedu film Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again), v soboto, 4.8.2018 bo plaža Bernardin prav tako gostila film Mamma Mia! Spet začenja se. Za nedeljo, 5.8.2018 pa so pripravili slovensko mladinska klasika Poletje v školjki, ki se bo vrtela z angleškimi podnapisi, tako da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje.

Cena vstopnic in nakup
Nakup vstopnic je možen prek spletnega portala Eventim. Cena vstopnice za projekciji Mamma Mia! Spet začenja se je 7€, za Poletje v školjki pa 5€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: