2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future bo potekal med 17. in 19. oktobrom 2018 na Celjskem sejmu | UPORABNA STRAN

2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future bo potekal med 17. in 19. oktobrom 2018 na Celjskem sejmu

Feel the Future, sejem inovativnih digitalnih rešitev bo letos na Celjskem sejmu potekal 2. leto zapored. Trije dnevi, 17., 18. in 19. oktober 2018 bodo rezervirani za blockchain (tehnologija veriženja blokov), gaming (igričarstvo), virtualno resničnost (VR), digitalizacijo in seveda big data. V sklopu sejma bo potekal tudi sejem in festival videoiger Feel the Future of Gaming.

Kot je pojasnil izvršni direktor družbe Celjski sejem mag. Robert Otorepec, so po dobro sprejetem prvem sejmu Feel the Future, letos želeli storiti še korak dlje in udeležencem zagotoviti edinstveno priložnost, da spoznajo priložnosti, ki jih prinaša prihodnost na področju digitalizacije. Zato bodo na sejmu združili ključne predstavnike panoge.

Strokovna predavanja
Na sejmu Feel the Future bodo letos s strokovnimi predavanji med drugim postregla tudi podjetja Microsoft, Stelkom, Ministrstvo za javno upravo, Arnes in HAKL IT. Poleg konferenčnega dela bo del sejma namenjen tudi razstavnemu delu, kjer se bodo obiskovalci lahko seznanili z novostmi podjetij, ki bodo prisotna na sejmu.

Feel the Future of Gaming
Največja letošnja novost bo sejem in festival 1. Feel the Future of Gaming, ki bo dva dneva potekal v sklopu sejma Feel the Future. V najmodernejši dvorani na celjskem sejmišču, ki se razprostira na več kot 3.250 m2, bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji videoiger iz Slovenije in tujine. Na sejmu bodo prisotni založniki videoiger in ponudniki strojne opreme, brez katere ni pravega užitka v igranju računalniških iger.

Za tiste najbolj zagrete igričarje pa bo LAN party, ki bo potekal ob podpori društva za elektronske športe SPID. Na igralnem sporedu bodo: Counter-Strike: Global Offensive, League of legends, Fifa 2018, Hearthstone, Fortnite, Playerunknown’s Battleground, PRO evolution soccer 2018 in Rocket league. Prijavite se lahko tukaj.

Natečaj iFEEL start-up 2018
Sejem Feel the Future bo inovativnim start-up podjetjem ponudil priložnost predstavitve njihovih vizij za prihodnost. Med prijavljenimi start-up podjetji bo Celjski sejem izbral 10 najboljših idej in tem podjetjem omogočil predstavitev na sejmu, saj bodo dobili razstavni prostor ter srečanja s potencialnimi investitorji s področja IT in blockchain tehnologij. Prijave sprejemajo do 17.8.2018, oddate pa jo lahko tukaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: