Drive-in Kino Bežigrad 25. in 26.8.2018 prihaja v AMZS center varne vožnje na Vranskem / Misija Nemogoče in Briljantina | UPORABNA STRAN

Drive-in Kino Bežigrad 25. in 26.8.2018 prihaja v AMZS center varne vožnje na Vranskem / Misija Nemogoče in Briljantina

Drive-in Kino Bežigrad prihaja tudi v AMZS center varne vožnje na Vranskem. Sobota, 25. in nedelja, 26.8.2018 bosta tako rezervirana za novo Misijo Nemogoče ter legendarno Briljantino.

Drive-in Kino Bežigrad je letos pred Centrom Interspar Vič v Ljubljani premierno predstavil kino po vzoru ameriških drive-in kinov iz 50. in 60. let. Poleg ogleda filma poskrbijo tudi za gostinsko ponudbo ter atraktivno strežbo na kotalkah do avtomobila. Obiskovalci lahko hrano namreč naročajo tudi med samim ogledom filma.

Film si bo tako tudi v AMZS centru varne vožnje na Vranskem možno ogledati kar iz avtomobila. Prizorišče se bo odprlo ob 19.30. Z zgodnjim prihodom si zagotovite boljšo pozicijo znotraj segmenta malih ali večjih osebnih vozil. Za optimalni ogled pa pri Kinu Bežigrad priporočajo do 3 osebe v vozilu. V soboto, 25.8.2018 bo na sporedu film Misija: Nemogoče – Izpad, v nedeljo, 26.8.2018 pa Briljantina.

Cena in nakup vstopnic
Cena vstopnice za Misijo: Nemogoče znaša 6.20 €/osebo, za Briljantino pa 4 €/osebo, ob vstopu na prizorišču je potrebno doplačilo za avto v višini 3€. Nakup vstopnic je možen tukaj (Misija Nemogoče) in tukaj (Briljantina).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: