Nagradna igra za vstopnice za sejem Feel the Future 2.0, ki bo potekal med 17. in 19. oktobrom 2018 na Celjskem sejmu | UPORABNA STRAN

Nagradna igra za vstopnice za sejem Feel the Future 2.0, ki bo potekal med 17. in 19. oktobrom 2018 na Celjskem sejmu

Feel the Future 2.0 je 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev, ki se bo na Celjskem sejmu odvijal med 17. in 19. oktobrom 2018. Sejem bo na enem mestu združil več kot tisoč tehnoloških navdušencev, oblikovalcev in vizionarjev prihodnosti.

 

 

Na sejem bo tako kot v svojem premiernem letu sestavljal konferenčni in razstavni del. Sejem Feel the Future 2.0 bo tako izpostavil aplikativne, tehnološke ter infrastrukturne in varnostne rešitve s področij digitalizacije, masovnih podatkov, informacijske varnosti, blockchain (tehnologija veriženja blokov) in hashgraph tehnologij, umetne inteligence (AI) in interneta stvari (IoT).

Na sejmu bodo prisotni: raziskovalno-razvojno podjetje ALGiT, inovativno storitveno podjetje Brihteja, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije (DOBA), ponudnik virtualnih 360° fotografij Gaj tisk, Hakl IT, ki je vodilni ponudnik informacijskih sistemov v Pomurski regiji, regionalni distributer inovativnih rešitev za podjetja in šolstvo Inovatio, strokovnjaki za pospeševanje poslovnih procesov s pomočjo informacijske tehnologije Leoss, Microsoft Slovenija, Ministrstvo za javno upravo, telekomunikacijski operater Novatel, podjetje Pattern City, ki si prizadeva povečati znanstveno pismenost po Sloveniji, programersko podjetje PRO-BIT PRO.4, ponudnik celotnih IT storitev REAL security, Reservo, raziskave in razvoj, ki se ukvarja z implementacijo kompleksnih in inovativnih programskih rešitev ter Stelcom, ki s svojim hrbteničnim omrežjem povezuje vsa večja mesta po Sloveniji.

Letošnja novost
Letošnja novost je Feel the Future of Gaming, ki bo med 17. in 20. oktobrom privabil gaming entuziaste iz celotne Slovenije. V najmodernejši dvorani na celjskem sejmišču, ki se razprostira na več kot 3.250 m2, bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji videoiger iz Slovenije in tujine. Tisti najbolj zagreti pa se bodo lahko pomerili tudi na LAN partyju. Igrati bo možno: Counter-Strike: Global Offensive, League of legends, Fifa 2018, Hearthstone, Fortnite, Playerunknown’s Battleground, PRO evolution soccer 2018 in Rocket league.

Nagradna igra
Da se boste lahko tudi vi udeležili dogodka Uporabna stran v sodelovanju z organizatorjem dogodka (t.j. Celjski sejem) pripravlja nagradno igro, v kateri si lahko priborite enega od treh parov enodnevnih vstopnic za sejem Feel the Future 2.0. Nagradni sklad tako obsega 3 x po dve vstopnici.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: