Mobilna banka KlikIn je z najnovejšo različico dobila spremljanje porabe storitev v paketu in možnost sklepanja zavarovanj | UPORABNA STRAN

Mobilna banka KlikIn je z najnovejšo različico dobila spremljanje porabe storitev v paketu in možnost sklepanja zavarovanj

NLB-jeva mobilna banka KlikIn je z avgustovsko posodobitvijo, ki nosi številko 5.3.0 dobila nove funkcionalnosti, dve izmed njih pa uporabniki že poznajo iz spletne banke Klik.

Med novostmi, ki jih nova različica KikiIna uvaja je spremljanje porabe storitev iz izbranega paketa. Uporabnik tako lahko vidi števec dvigov gotovine na bankomatih tujih bank, število plačil UPN nalogov brez provizije, število direktnih bremenitev brez provizije … Podrobnosti uporabnik lahko najde tako, da klikne na izbrani Osebni račun in nato ponovno klikne na del kjer sta izpisana ime paketa ter TRR številka.

Tistii, ki uporabljajo funkcijo za plačila »Slikaj in pošlji«, lahko sedaj v Arhivu najdejo neuradno potrdilo o plačilu plačilnega naloga. Tretja večja novost pa je možnost sklepanja zavarovanj iz ponudbe zavarovalnice NLB Vita. Trenutno so na voljo tri vrste zavarovanj: NLB Vita Tujina, NLB Vita Nezgoda ter NLB Vita Nezgoda Junior.

Aplikacija KlikIn je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike, saj je na voljo v Google Play Store in Apple Store trgovini.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: