3. sezona serije Reka ljubezni se na POP TV začne 3.9.2018 ob 20.00 / od ponedeljka do petka | UPORABNA STRAN

3. sezona serije Reka ljubezni se na POP TV začne 3.9.2018 ob 20.00 / od ponedeljka do petka

Začetek 3. sezone serije Reka ljubezni je sedaj znan, saj so iz Pro Plusa sporočili dan in uro premiere, ki bo 3.9.2018 ob 20.00. 3. sezona serije Reka ljubezni, bo tako kot prejšnji dve, na sporedu od ponedeljka do petka na POP TV.

 

 

Obljubljajo kup zapletov
Pri Pro Plusu za novo sezono obljubljajo kup novih zapletov v idilični dolenjski pokrajini. Drama, ki je spremljala drugo sezono ob prihodu pogrešane matere, se je namreč polegla le za kratek čas. Ljubezen glavnih likov lepe Irene (Lara Komar) in trmastega Roka (Tadej Pišek) je uspešno premagala številne ovire, a se tudi tukaj pričakujejo turbulentni preorati.

V 3. sezoni bodo priljubljeni liki odstrli nove tančice skrivnosti, manjkalo pa ne bo niti številnih novih obraze. Med novimi liki v prihajajoči sezoni tako lahko pričakujemo posebnega gosta presenečanja, to bo Jan Plestenjak. Kar nekaj stvari se bo spremenilo, za nekatere le delovna mesta in vloge, za druge pa mnogo več.

Za ustvarjanje prvega prizora je ekipa potrebovala dva dneva 14 ur 25 minut in 14 sekund, oba dneva pa je sodelovalo 100 statistov. V preteklih dveh sezonah Reke ljubezni so uporabili 21 notranjih in 36 zunanjih setov, tretja sezona pa prinaša nova prizorišča, a ne še takoj na začetku.

3. sezona serije Reka ljubezni se torej na POP TV prične 3.9.2018 ob 20.00, nato pa bo na sporedu od ponedeljka do petka. Pretekli dve sezoni pa sta že dostopni v video knjižnici VOYO.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: