Europark Maribor 18 let obeležuje s številnimi dogodki, 18% popustom, pozabili pa niso niti na posodobitve nakupovalnega središča | UPORABNA STRAN

Europark Maribor 18 let obeležuje s številnimi dogodki, 18% popustom, pozabili pa niso niti na posodobitve nakupovalnega središča

Europark Maribor v letu 2018 praznuje 18. let, del rojstnodnevne zabave so že imel v soboto na Trgu Leona Štuklja v Mariboru, a to je bil šele začetek, saj v nakupovalnem središču, ki sodi pod upravljanje SES Spar European Shopping Centers, obljubljajo še veliko drugih aktivnosti.

Simona Mandl, center managerka Europarka je povedala, da so v letu 2017 zabeležili skoraj 7.5 milijona obiskov, kar je dobrih 7% več kot v letu 2016. Prav tako je izpostavila, da v Europarsku sledijo sodobnim trendom in tako redno dopolnjujejo ponudbo z novimi znamkami. V letu 2018 so do sedaj odprli 3 nove, in sicer so to Optika Morela, prodajalna nakita Pandora ter prodajalna Žito. V ponudbo so dodali novo prodajno mesto s fotografskimi storitvami InŠtant, kmalu pa naj bi se pridružile tudi nove blagovne znamke, kot so Guess, Calvin Klein in Tommy Hilfiger.

Eden izmed projektov, ki se ga bodo v Europarku kmalu lotili je naložba v povečanje energetske učinkovitosti. Predvidoma do konca leta 2018 bodo celotno nakupovalno središče prenovili z LED osvetlitvijo. Poleg omenjene prenove bodo v prihodnjih mesecih izvedli sanacijo območja vhoda s Titovega mostu ter asfaltnih površin v kletni etaži.

18% popust in številni dogodki
Kot je pojasnila Petra Romih, vodja marketinga v Europarku bodo ta petek, 24.8.2018 ob 18.00 za najmlajše na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku potekala s tremi velikimi čarodeji, v soboto ob 11.00 pa v Europark prihajajo Poskočni muzikanti. Obiskovalci se boste lahko posladkali tudi s torto velikanko, pozabili pa ne bodo niti na rojstnodnevne popuste, saj bo večina prodajaln svoje izdelke znižala na za rojstnodnevnih 18%.

Septembra v Europark prihaja Lego festival, ki jutri, 24.8.2018 prihaja najprej v Citypark Ljubljana. Jeseni bo potekala tradicionalna modna revija in Evropska noč raziskovalcev. Nato sledi martinovanje, konec leta pa tudi decembrsko dogajanje.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: