3. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku se bo odvil 22. septembra 2018 na mestnem stadionu Velenje | UPORABNA STRAN

3. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku se bo odvil 22. septembra 2018 na mestnem stadionu Velenje

Skazin dobrodelni tek Otrok otroku bo letos potekal 3. leto zapored, odvil pa se bo 22. septembra 2018 na mestnem stadionu Velenje. Tokrat bodo zbrana sredstva namenili Društvu rejnic celjske regije za letovanje rejniških otrok.

 

 

V preteklih dveh letih so skupaj zbrali 12.300€, lani za plavalno skupino otrok z Downovim sindromom Delfinčki 7.200€, predlani pa Medobčinski zvezi prijateljev mladine 5.100€. Letos pa bodo sredstva namenili letovanju rejniških otrok v regiji. Teh je okoli 150 in marsikateri med njimi še nikoli niso bili na morju.

Otroci za otroke
Tek je namenjen otrokom do vključno 14. leta starosti, otroci pa si lahko sami izberejo dolžino proge. Na voljo bodo tri dolžine, in sicer 400, 750 ali 2.000 metrov. Lahko tečejo v paru ali sami, novost letošnjega tega bo tek staršev z otroškimi vozički. Startnina za tek znaša 5€, zbrana sredstva pa bodo v podjetju Skaza podvojili. Vsi tekači bodo prejeli medalje, ki je priznanje za srčnost, prijateljstvo in razumevanje družbenih dogajanj, ki se jim tako pridružujejo tudi otroci sami.

Celotni dogodek je družinskega značaja in bo potekal od 9.00 do 12.00. poleg samega teka bodo otroci in družine deležni različnih animacij, zabave, pesmi in iger. Več si lahko preberete na spletni strani teka otrokotroku.si, kjer je možna tudi oddaja prijavnice za tek Otrok otroku.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: