Tudi vi ste lahko del neprecenljive izkušnje programa Priceless Croatia, ki jo Mastercard® pričara svojim uporabnikom na Hrvaškem | UPORABNA STRAN

Tudi vi ste lahko del neprecenljive izkušnje programa Priceless Croatia, ki jo Mastercard® pričara svojim uporabnikom na Hrvaškem

Mastercard je v sklopu programa MastercardPriceless® Cities ponudil nabor prav posebnih doživetij, poimenovan Priceless Croatia. Gre za nabor posebnih neprecenljivih doživetij, ki jih lahko izkusijo uporabniki kartic Mastercard in si tako odklenejo vrsto zanimivih izkušenj najbolj priljubljenih turističnih destinacij iz vsega sveta.

Hrvaška se je lani pridružila 42-im destinacijam, do katerih lahko dostopajo uporabniki iz 87 držav iz vsega sveta, ki so del programa Mastercard Priceless Cities. V sklopu destinacij so na voljo posebna doživetja, ekskluzivno na voljo zgolj imetnikom kartice Mastercard.

Nepozabno doživetje je včasih že samo po sebi razlog za obisk določene države ali lokacije. Vedno več obiskovalcev držav pa je takšnih, ki si želi z neprecenljivo izkušnjo polepšati oddih v tuji držav. Program Mastercard Priceless Cities želi s svojo skrbno izbrano ponudbo zadostiti željam tistim, ki iščejo unikatna doživetja. Takšna, ki se jih bodo spominjali celotno življenje.

Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in obsegajo vse od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja. Eno izmed posebnih doživetij je zagotovo sodelovanje v gladiatorskem spektaklu v puljski Areni. Poleg ogleda Arene in seznanjanja s starodavnimi običaji ter navadami so udeleženci edinstvenega doživetja deležni tudi gladiatorske vadbe za nastop v Areni ter sodelovanje v spektaklu kot del cesarjevega spremstva.

Da bi zadostili željam vseh uporabnikov Mastercard kartice, je zelo širok tudi cenovni razpon. Tako se lahko npr. za 49€ naučite veščin nabiranja školjk v bližini vasi Mali Ston na otoku Pelješac ali pa se za 1.650€ podate z balonom na ogled sončnega vzhoda nad Zagorjem in se nad oblaki predajate gurmanskim užitkom, ki jih je pripravil chef Mate Janković.

Prav posebno doživetje je tudi spoznavanje mistične strani zakletega Zagreba, saj si ga udeleženci ogledajo v posebnem kostumu s klobukom in lanterno. Za tiste bolj gurmansko naravnane je na voljo 10-hodni degustacijski meni v restavraciji San Rocco v Brtonigli, lahko pa se s tradicionalno ladjo gajeta falkuša podate na otok Vis in tam preizkusite lokalne proizvode.

Hrvaška, ki se med drugim lahko pohvali s 1244 otoki, osmimi nacionalnimi parki in enim izmed treh še ohranjenih amfiteatrov, je zato kot nalašč za neprecenljiva doživetja programa Priceless Cities. V sklopu programa Priceless Croatia so uporabniki lani lahko izbirali med več kot 40-imi doživetji, letos je nabor še bogatejši, saj jih je več kot 50. Vse podrobnosti o njih in rezervacijo pa lahko opravite na portalu priceless.com.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: