IFA 2018 – Anna, digitalna pomočnica iz Gorenja bo od jeseni znala tudi kuhati | UPORABNA STRAN

IFA 2018 – Anna, digitalna pomočnica iz Gorenja bo od jeseni znala tudi kuhati

Gorenje je na lanskoletnem sejmu IFA v Berlinu predstavil digitalno pomočnico po imenu Anna, na IFA 2018, ki se odvija te dni pa predstavljajo nove funkcionalnosti. Med drugim bo Anna pridobila tudi kuharske veščine.

Anna je digitalna asistentka oz. z drugimi besedami bot, ki z letom 2018 dobiva svojo prvo večjo nadgradnjo. Nadgrajena različica Anne sloni na sistemu Microsoft LUIS (Language Understanding Intelligent Service), ki je storitev s funkcionalnostjo strojnega učenja in omogoča neprestano učenje z novimi informacijami. To pomeni, da se bot neprestano uči in izboljšuje.

Anna, ki je integrirana v Facebook Messenger, tako dobiva izboljšano logiko in nove pametne veščine, pri Gorenju so jo obogatili z dodatnim znanjem o njihovih aparatih in njihovi praktični vsakodnevni uporabi. Tako je pripravljena na uporabniku še bolj prilagojene odgovore.

Anna po novem tudi kuharski bot
Ko so pri Gorenju lani lansirali Anno, je bila njena glavna veščina biti prodajni bot. Kot virtualna prodajna asistentka, ki je znala podati informacije o aparatih. Novost, ki prihaja jeseni 2018, pa je, da Anna postaja tudi kuharski bot. S praktičnimi kuharskimi nasveti, navodili in recepti bo lahko ponudila intuitivno »korak po korak« vodenje. Gorenje bo nadgradnjo lansiralo na Gorenje Facebook profilih postopoma po trgih.

Kaj čaka Anno v prihodnje?
Kot so napovedali pri Gorenju bo Anna v prihodnje postala tudi poprodajni bot asistent, ki bo skrbel predvsem za Gorenje aparate, ki bodo povezani v splet. Anna bo torej tudi del Gorenje ConnectLife platforme, ki so jo pri Gorenju prav tako predstavili na sejmu IFA 2018.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: