Telekom Slovenije s 1.10.2018 ukinja storitve BlackBerry in BlackBerry BES | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije s 1.10.2018 ukinja storitve BlackBerry in BlackBerry BES

BlackBerry je včasih veljal za najboljši poslovni telefon, a ti časi so mimo. BlackBerry je leta 2016 prenehal izdelovati telefone (po licenci ga naprej izdelujejo drugi) in se usmeril v varnostne rešitve. Uporabnikov BlackBerry telefonov je vedno manj in zato odločitev Telekoma Slovenije ne preseneča.

Kot so pri Telekomu Slovenij zapisali bodo storitve BlackBerry, BlackBerry BES, BlackBerry poslovni in BlackBerry tujina s 1.10.2018 ukinili. Koliko je še uporabnikov teh storitev ni znano, je pa ta številka najverjetneje zelo majhna, saj se BlackBerry telefonov v Sloveniji že nekaj časa ne prodaja več.

Pravica do odstopa od pogodbe
Vsi tisti, ki se jih sprememba dotika imajo po 129. členu ZEKom-1 pravico do odstopa od pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Seveda to ne posega v vse že zapadle obveznosti. Naročnik, ki je prejel terminalno opremi po akcijski ceni ima možnost operaterju povrniti znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržati. Lahko pa terminalno opremo vrne v stanju v kakršnem mu je bila izročena in plača uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Telekom Slovenije s 1.10.2018 ukinja storitve BlackBerry in BlackBerry BES (0) BlackBerry je včasih veljal za najboljši poslovni telefon, a ti časi so mimo. BlackBerry […]

Komentiraj

Anti-Spam: