Lokacije treh novih super radarjev Ljubljani so znane, sedaj bodo hitrost merili na sedmih lokacijah v Ljubljani | UPORABNA STRAN

Lokacije treh novih super radarjev Ljubljani so znane, sedaj bodo hitrost merili na sedmih lokacijah v Ljubljani

Da bo Mestna občina Ljubljana postavila tri nova ohišja za »super radarje« (ker zna meriti oba pasova v odhajajočem in prihajajočem prometu, so mu tako ime nadeli mediji), je znano že nekaj časa, danes pa so v sklopu predstavitev aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti 2018 razkrili njihove lokacije.

Radar – Slovenska cesta, Ljubljana

Kot so pojasnili na mestnem redarstvu, bodo z novimi lokacijami pokrivali mestne četrti Vič, Bežigrad in Polje.

Kje bodo postavljeni novi super radarji?
Točne hišne številke trenutno še niso znane, so pa znane ceste, in sicer bodo to:
*Cesta Dolomitskega odreda
*Ulica Pohorskega bataljona
*Zadobrovška cesta

Pri Cesti Dolomitskega odreda je znano, da bo radar postavljen na območju med novim semaforiziranim križiščem in mostom nad razcepom Kozarje, torej na območju kjer se meritve že sedaj izvajajo.

7 lokacij in 2 merilnika hitrosti
Mestna občina bo z namestitvijo treh dodatnih ohišij za radarje imela 7 lokacij kjer se bodo izvajale meritve. Na teh lokacijah pa se bosta menjavala dva »super radarja«. Obstoječe štiri lokacije pa so: Roška cesta, Dolenjska cesta, Celovška cesta in Slovenska na shared space območju.

Obstoječe lokacije stacionarnih radarjev v Ljubljani

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Lokacije treh novih super radarjev Ljubljani so znane, sedaj bodo hitrost merili na sedmih lokacijah… (0) Da bo Mestna občina Ljubljana postavila tri nova ohišja za »super radarje« (ker zna […]

Komentiraj

Anti-Spam: