Mestna hranilnica ljubljanska, NLB poslovalnica na Čopovi ulici v Ljubljani, je zasijala v novi podobi | UPORABNA STRAN

Mestna hranilnica ljubljanska, NLB poslovalnica na Čopovi ulici v Ljubljani, je zasijala v novi podobi

NLB poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska je po približno treh mesecih prenove poleti 2018 zasijala v novi podobi. Poslovalnica se je iz prvega nadstropja secesijske stavbe na Čopovi 3 preselila v pritličje, kjer je pred mnogimi leti že domoval oddelek Mladinskega varčevanja.

Prenovljena poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska je zdaj urejena po sodobnih trendih in odeta v svetle barve. NLB je v poslovalnico uvedel tudi nov »open space« koncept, ki omogoča odprto komunikacijo z bančnim strokovnjakom, brez vmesnih pultov ali stekel.

Dva vhoda in dva bankomata
Poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska ima sedaj dva vhoda. En je na voljo iz Čopove ulice, drug pa iz Knafljevega prehoda. V sklopu prenove je NLB bankomat namestil na Čopovo ulico, ponovno pa so bankomat namestili v prostore nekdanjega Mladinskega varčevanja, t. j. nove poslovalnice Mestne hranilnice ljubljanske.

Muzej bančništva Slovenije
Kot so pojasnili pri NLB, bodo novo v prostorih, v katerih je nedavno domovala Poslovalnica MHL, spisali novo zgodbo. Prvo nadstropje ene najlepših stavb v središču glavnega mesta bo namreč predvidoma prihodnje leto uredili v Muzej bančništva Slovenije.

Foto: NLB

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: