Kampanja »Kliči T2 za TE4« se je vrnila, T-2 jo je prvič predstavil pred sedmimi leti | UPORABNA STRAN

Kampanja »Kliči T2 za TE4« se je vrnila, T-2 jo je prvič predstavil pred sedmimi leti

Kliči T2 za TE4 je najverjetneje tista kampanja, ki jo vsak takoj poveže z družbo T-2. V letu 2018 mineva 7 let od prve predstavitve te kampanje in pri T-2 so se odločili, da ponovno izpostavijo njihov četvorček (internet, televizija, fiksna in mobilna telefonija).

Tokrat se kampanje Kliči T2 za TE4 niso lotili s TV oddajo v kateri izbirajo TE4. Tako so s plakatno kampanjo pričeli že konec prejšnjega tedna, kasneje pa se bodo pridružili tudi TV oglasi.

T-2 je od prve predstavitve kampanje Kliči T2 za TE4 predstavil mnogo različnih novosti, a v ospredju je ostajalo združevanje štirih različnih storitev pod eno streho. Trenutno je to paket Oranžni diamant, ki ponuja poleg več ko 230 programov v XL HD shemi ponuja tudi internetno hitrost do 500/100 Mbps z možnostjo nadgradnje na 1000/100 Mbps. Za oktober pa v družbi napovedujejo še nekoliko bolj zanimivo ponudbo, saj bodo omenjeni paket še izboljšali.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. “Za oktober pa v družbi napovedujejo še nekoliko bolj zanimivo ponudbo, saj bodo omenjeni paket še izboljšali.” Bomo te “izboljšave” deležni tudi že obstoječi naročniki paketa oranžni diamant?

  2. Žal ne vem kaj točno bodo spreminjali oz. dodajali. A glede na to, da menim, da bo paket ohranil enako ime, bodo novosti deležni tudi obstoječi uporabniki, tako kot je bilo to pri novih internetnih hitrostih.

Komentiraj

Anti-Spam: