Študentsko ISIC izkaznico lahko zdaj naročite tudi z IJPP vozovnico in tako koristite subvencioniran prevoz ter popuste in ugodnosti | UPORABNA STRAN

Študentsko ISIC izkaznico lahko zdaj naročite tudi z IJPP vozovnico in tako koristite subvencioniran prevoz ter popuste in ugodnosti

Študentska izkaznica ISIC zdaj vključuje tudi možnost uporabe subvencioniranega javnega prevoza IJPP ter tako ponuja koriščenje več funkcionalnosti z eno samo izkaznico. Najbolje pri vsem skupaj pa je to, da jo je mogoče naročiti tudi prek spleta.

Dve kartici v eni
Nomago je z 21. septembrom 2018 ponudil novo študentsko izkaznico ISIC, ki vključuje tudi sistem prevoza IJPP in s tem uporabo medkrajevnih avtobusov, vlakov in mestnih avtobusov v Ljubljani ali Mariboru. Hkrati ponuja več kot 200 popustov v Sloveniji, drugod po svetu pa celo več kot 150.000. Med drugim so na voljo prihranki pri smučarskih kartah, kopanju v toplicah, ogledu filmov v kinu, prevozih na letališče, potovanjih, muzejih, hostlih, obiskih restavracij ter mnogi drugi.

Poleg tega izkaznica ISIC omogoča nakup in podaljšanje vozovnice prek spleta, pa tudi uporabo sistema izposoje javnih koles KolesCE (NomagoBikes) v Celju in Laškem.

Spletno naročilo
Spletno naročilo izkaznice ISIC, ki vključuje sistem IJPP, je mogoče TUKAJ. V prvem koraku se je treba registrirati in prijaviti, nato pa iz osebnega profila naročiti kartico. V procesu naročila mora uporabnik vpisati vse zahtevane podatke, naložiti dokumente (osebni dokument, potrdilo o šolanju/študentsko izkaznico/indeks ter fotografijo) ter izvesti plačilo v znesku 12.20 € prek nakazila na TRR ali z uporabo kreditne kartice.

Vsi obstoječi uporabniki kartice Nomago ali kartice IJPP potrebujejo za zamenjavo obstoječe kartice in naročilo prenovljene izkaznice ISIC še številko CUID (17-mestna identifikacijska številka), ki se jo vpiše med postopkom naročila nove izkaznice. Pri tem je pomembno še to, da bo stara kartica deaktivirana in uporaba storitev IJPP do prejema nove izkaznice ISIC ne bo mogoča.

Poleg spletnega naročila izkaznice ISIC je to možno naročiti tudi na prodajnem mestu STA potovanja na naslovu Ajdovščina 1, Ljubljana, kjer je izkaznico možno pridobiti takoj. Seveda je možno tudi spletno naročilo zgolj kartice Nomago, a o tem več v tem članku (Nomago IJPP subvencionirano vozovnico lahko dijaki in študentje kupijo in podaljšajo prek spleta ali prenovljene mobilne aplikacije Nomago).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: