4. sezona serije Fear The Walking Dead se jutri, 1.10.2018 ob 22.00 končuje – AMC Slovenija | UPORABNA STRAN

4. sezona serije Fear The Walking Dead se jutri, 1.10.2018 ob 22.00 končuje – AMC Slovenija

Serija Fear The Walking Dead bo jutri, 1.10.2018 ob 22.00 na AMC Slovenija zaključila s 4. sezono, saj se bo predvajala 16 epizoda. 4. sezona bo tako imela enako število epizod kot 3., a več kot 2. in 1.

V Sloveniji si serijo Fear The Walking Dead lahko ogledamo manj kot 24 ur po premieri v ZDA, saj so se pri AMC zopet odločili, da serijo na svojih kanalih ponudijo povsod po svetu. Gledanost še tekoče sezone v ZDA je precej višja kot je bila ta pri 3. sezoni in je sedaj precej blizu gledanosti, ki jo je dosegala 2. sezon in to je okoli 4 mio gledalcev na epizodo. Prav je najverjetneje razlog, da so pri AMC-ju seriji Fear The Walking Dead že potrdili 5. sezono.

V drugi polovici sezone so junaki raziskovali svojo novo identiteto kot posamezniki in kot člani večje skupine. Borili so se z ljudmi in naravo, na tem popotovanju pa so jih spremljali nevarnost, ljubezen, srčnost izguba in na koncu tudi upanje. Alicia se je morala soočati s preteklostjo, Morganovo potovanje so zaznamovala številna nova poznanstva. Pomoč tujcu je skupino pahnila v nevarnost in jih pošteno ogrozila, težke odločitve pa so jih pripeljale v negotovost. Kaj so ustvarjalci pripravili za konec sezone pa bomo videli jutri.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: