9. sezona serije Živi mrtveci (The Walking Dead) se na FOX TV Slovenija prične danes, 8.10.2018 ob 22.00 | UPORABNA STRAN

9. sezona serije Živi mrtveci (The Walking Dead) se na FOX TV Slovenija prične danes, 8.10.2018 ob 22.00

9. sezona serije Živi mrtveci (The Walking Dead) se na FOX TV Slovenija pričenja danes, 8.10.2018 ob 22.00. To je manj kot 24 ur po premieri v ZDA, kar je že kar lepo število sezon praksa FOX-a. Nove epizode serije bodo na sporedu ob ponedeljkih ob 22.00.

Znano je, da bo 9. sezona The Walking Dead zadnja za igralca Andrewa Lincolna, ki je od prve sezone igral Ricka Grimesa. Prav tako se v tej sezoni poslavlja Lauren Cohan, ki je od 2. sezone igrala Maggie Rhee. Žal pa se je 6.10.2018 za vedno poslovil igralec Scott Wilson, ki je igral lik Hershela Greeneja. Kljub smrti se bo Scott pojavil v 9. sezoni.

Zgodba
Rick Grimes in njegova skupina preživelih so se v 8. sezoni pomerili proti rešiteljem in njihovemu spletkarskemu vodji Neganu. Rick ima v rokah Neganovo življenje in čaka ga huda odločitev. S tem, ko se odloči Neganu prizanesti, spoštuje vrednote pokojnega sina Carla, z željo, da bi gradili za prihodnost, a to dejansko poskrbi za konflikte znotraj skupine.

Dogajanje 9. sezone se odvija leto in pol po koncu vojne. Pod Rickovim trdnim vodstvom na novo gradijo civilizacijo. Skupnosti sodelujejo in vlada relativen mir. V preteklost se ozirajo, da bi ustvarili prihodnost, a svet, kakršnega so poznali, se hitro spreminja. Stavbe namreč razpadajo in nadzor prevzema narava. Tako se spreminja pokrajina, kar za preživele predstavlja nove izzive.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: