Qurrito sedaj tudi v KFC Slovenija – V nagradni igri pa si lahko priborite kupon in tortiljo tudi preizkusite | UPORABNA STRAN

Qurrito sedaj tudi v KFC Slovenija – V nagradni igri pa si lahko priborite kupon in tortiljo tudi preizkusite

Qurrito je nova tortilja, ki je od septembra na voljo tudi v restavraciji KFC Slovenija, ki se nahaja na počivališču Dobrenje vzhod na avtocestnem odseku Šentilj – Maribor. Da jo boste lahko preizkusili, je v članku tudi nagradna igra za kupone.

Qurrito sestavlja pšenična tortilja v kateri so pekoči hrustljavi piščančji trakci, dimljena BBQ omaka ter stopljen cheddar sir. Cena Qurrito tortilje je 4.20€. Qurrito Menu, ki dodaja še velik krompirček ter neomejeno količino pijače Pepsi stane 6.60€, Qurrito box, ki temu dodaja še pet Hot Wingsov, pa stane 8.60€.

Da boste Qurrito lahko preizkusili tudi sami, Uporabna stran v sodelovanju s KFC Slovenija pripravlja nagradno igro v kateri lahko prejmete kupon v vrednosti 6€. Unovčite ga lahko v restavraciji KFC Slovenija na počivališču Dobrenje, ki je odprta od ponedeljka do četrtka odprta med 9.00 in 23.00, v petek in med vikendom pa med 9.00 in 24.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: