McDonald’s dostava sedaj tudi v okolici BTC Ljubljana, saj dostavo izvajajo še iz restavracije McDonald’s Kolosej | UPORABNA STRAN

McDonald’s dostava sedaj tudi v okolici BTC Ljubljana, saj dostavo izvajajo še iz restavracije McDonald’s Kolosej

McDonald’s dostava je z junijem 2018 postala realnost tudi v Sloveniji. Dostava je bila do sedaj možna zgolj iz restavracije McDonald’s na železniški postaji Ljubljana, od včeraj, 8.10.2018 pa dostavljajo tudi iz restavracije McDonald’s Kolosej.

Dostava tudi v okolici BTC-ja
Dostava je bila do sedaj možna na območju četrtne skupnosti Center, delu Šiške, Bežigrada, Viča in Most. Sedaj so dostavo razširili na območje BTC-ja vse do severne obvoznice, razcepa Zadobrova ter do Letališke ceste. Področje pokrivanja, ki ga dodajajo s to restavracijo, je površinsko gledano s prejšnjo, precej manjše. Dostavo, tako kot do sedaj, izvaja eHrana, kjer naročilo dostave tudi oddate.

Klikni na sliko za povečavo.

Sedaj tudi med vikendom
Do sedaj je bila dostava iz Mcdonald’sa možna od 10.30 do 20.00 od ponedeljka do petka. Sedaj pa jo podaljšujejo tudi na vikend. V soboto in nedeljo bo dostava možna med 15.30 in 20.00. Ta novost velja za dostavo iz obeh restavracij.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: