Poznate strokovni revijo IRT 3000, ki združuje Inovacije, Razvoj in Tehnologijo? | UPORABNA STRAN

Poznate strokovni revijo IRT 3000, ki združuje Inovacije, Razvoj in Tehnologijo?

Strokovnih revij v slovenščini ni veliko, še manj pa je takšnih, ki so posvečene tehnologijam in inovacijam. Ena izmed njih je IRT 3000, ki že v imenu nosi Inovacije, Razvoj in Tehnologije. Njeno poslanstvo je informiranje javnosti in spodbujanje prenosa znanja v industrijo.

Revija IRT300 poroča o novostih, dosežkih, dobrih praksah v naprednih tehniških in drugih industrijskih panogah, predvsem pa se spogleduje z novim milenijskim obdobjem. Poročajo o novostih, dosežkih ter dobrih praksah v naprednih tehnoloških in drugih industrijskih panogah. Ker za kakovost prispevkov skrbita uredniški odbor in strokovni svet, sestavljena iz priznanih strokovnjakov, akademikov, raziskovalcev in novinarjev, je revija IRT3000 primerna tudi študijsko gradivo za dijake in študente. Ker pa v reviji prostor najdejo tudi različni intervjuji, dosežki in poročila s strokovnih dogodkov, je primerna tudi za srednješolske učitelje in profesorje na fakultetah.

Vsako leto v Portorožu organizirajo Industrijski forum IRT, ki je namenjen predstavitvi dosežkov in novosti ter inovacij, primerov prenosa znanja, uporabo novih zamisli, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Revija IRT3000 in forum IRT podpirata sodelovanje podjetij in raziskovalnih organizacij. Revija IRT3000 spremlja njihovo inovativnost ter razširjanje znanja, zato bo prisotna tudi na sejmu Fell The Future 2018, ki se bo na Celjskem sejmu odvil med 17. in 19. oktobrom.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: