Tilen Lotrič in Tim Udovič sta 3. dva finalista šova Slovenija ima talent 2018 | UPORABNA STRAN

Tilen Lotrič in Tim Udovič sta 3. dva finalista šova Slovenija ima talent 2018

Tilen Lotrič in Tim Udovič sta tretja dva finalista šova Slovenija ima talent 2018 in sta tako zasedla 5. ter 6. mesto za finalni nastop. Tilen in Tim sta si finale priborila 25.11.2018 v 3. polfinalni oddaji Slovenija ima talent 2018 na POP TV.

 

 

19 letni Tilen Lotrič iz Kranja je s petjem v polfinale prišel s pomočjo zlatega gumba, ki ga je pritisnila Marjetka Vovk. V polfinalu pa je pridobil največ glasov gledalcev in se tako neposredno uvrstil v finale. Za drugo prosto mesto sta se potegovala 30 letna Dunja Vrhovnik iz Slovenj Gradca ter 20 letni Tim Udovič iz Rakeka. Dunja se je predstavila s petjem in igranjem kitare, Tim pa s twirling. Kot drugo in tretje uvrščena po številu glasov gledalcev sta morala stopiti pred žirijo, ki s podeljenimi glasovi odloči kdo zasede drugo prosto mesto. Branko in Marjetka sta svoj glas podelila Dunji Vrhovnik, Ana in Lado pa Timu Udoviču. Ker je bil rezultat izenačen, se upoštevajo glasovi gledalcev in teh je več prejel Tim Udovič, zato je on uvrstil v finale.

V 3. polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent 2018 so sicer nastopili tudi Nuša Rojs, skupina Spectrum in Primož Križaj. Nastopiti bi moral tudi Kayo, a se je zaradi osebnih razlogov nastopu odpovedal.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: