220 stopinj poševno, Midva kuhava in Življenje brez glutena so najboljši kulinarični blogi leta 2018 | UPORABNA STRAN

220 stopinj poševno, Midva kuhava in Življenje brez glutena so najboljši kulinarični blogi leta 2018

V sredini novembra 2018 se je odvila že peta konferenca kulinaričnih blogerjev Njam zgodbe na kateri so razglasili najboljše kulinarične bloge leta treh kategorijah, najbolj njam zgodba leta, najbolj njam fotografska zgodba leta ter najbolj njam specializirana zgodba.

 

 

Naj njam zgodbe leta 2018
Najbolj njam zgodba leta je postal blog 220 stopinj poševno avtorice Urške Fartelj, najbolj njam fotografska zgodba blog Midva kuhava avtorjev Tjaše Vede in Blaža Mikuljana, najbolj njam specializirana zgodba pa blog Življenje brez glutena avtorice Suzane Kranjec.

Urška Fartelj / 220 stopinj poševno

Ker pa je konferenca Njam zgodbe namenjena izobraževanju, predstavitvi dobrih praks ter druženju so udeleženci lahko prisluhnili video delavnici Pogumno v svet videa! z Barbaro Kvas, blogerko Sit fit, sta sledili še delavnica o fotografiji z naravno svetlobo z gostujočo blogerko Lili Bašić, blogerko Travelling oven ter video delavnica Samozavestno pred kamero z Anjo Susič, b/vlogerko Anja Suska.

Tjaša Vede in Blaž Mikuljan / Midva kuhava

Popoldan so zaključili z okroglo mizo z naslovom Kdo sploh še bere bloge? v sklopu katere sta Jernej in Maja Zver, avtorja bloga Jernej Kitchen, ki je lani prejel nagrado Njam zgodbe povedala: »Blogerjev je vse več, zato moraš biti res drugačen, izviren in vztrajen, da uspeš. V vsako najino objavo je vloženega ogromno truda, časa in znanja, zato vztrajava na primerni (o)ceni, ko sodelujeva s podjetji.«

Suzana Kranjec / Življenje brez glutena

Foto: Ljubljananjam

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: