Lara Kramberger in Jaša Šaban sta 4. dva finalista šova Slovenija ima talent 2018 | UPORABNA STRAN

Lara Kramberger in Jaša Šaban sta 4. dva finalista šova Slovenija ima talent 2018

Lara Kramberger in Jaša Šaban sta četrta dva finalista šova Slovenija ima talent 2018 in sta tako zasedla 7. ter 8. mesto v finalnem nastopu. Lara in Jaša sta si finale priborila 2.12.2018 v 4. polfinalni oddaji Slovenija ima talent 2018 na POP TV.

 

 

15 letna Lara Kramberger iz Cerkvenjaka se je predstavila s petjem in s strani gledalcev prejela največ glasov. Zato se je kot sedma neposredno uvrstila v finale. 25 letni pevec in kitarist Jaša Šaban, ki je z zlatim gumbom Branka Čakarmiša šel neposredno v polfinale, se je za drugo prosto mesto te polfinalne oddaje boril z akrobatoma Luko in Timom, ki slišita na ime Flipping Art. Za Jašo Šabana sta svoj glas dala Brank in Marjetka, Flipping Artu pa Ana in Lado. Ker je bil rezultat izenačen se je upoštevalo glasove gledalcev, ti pa so največ glasov namenili Jaši Šabanu. Jaša je tako zasedel 8. mesto v finalu.

V 4. polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent 2018 so sicer nastopili tudi Dominik & Marko Acoustic, Manu Nonković, Unity Crew in Ževža (Matevž).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: