Citypark do 8.12.2018 gosti Reys dirkaški simulator, ki zagotavlja pravo dirkaško izkušnjo | UPORABNA STRAN

Citypark do 8.12.2018 gosti Reys dirkaški simulator, ki zagotavlja pravo dirkaško izkušnjo

Reys, dirkaški simulator, ki omogoča nagibanje v 6 smeri, bo svoje petmesečno dirkaško popotovanje zaključil v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. Vsi, ki bi se radi pomerili v simulatorju imate čas le še do 8.12.2018.

 

 

Dirkaški simulator Rays lahko z izjemno natančnostjo simulira doživetja v pravem dirkalniku. Poleg omenjenega nagibanja v šestih smereh so tukaj še pravi dirkalni sedež, dirkalni volan, stopalke, realistični zvočni efekti in trije veliki zasloni, ki poskrbijo za realistično dirkaško izkušnjo.

Simulator se v Cityparku nahaja v 1. nadstropju pri trgovini Lisca. Žeton za 6 minutno vožnjo v simulatorju Reys si lahko zagotovite na tri načine. Prvi je z nakupom žetona za 10€, druga možnost je nakup katerekoli Huawei naprave v poslovalnicah A1 po Sloveniji, tretji pa sodelovanje v nagradnih igrah na portalu www.mozaik.si.

Privlačne nagrade
Zmagovalec prvenstva, ki se kot rečeno zaključi 8.12.2018 se bo pod vodstvom pravega dirkača učil vožnje v pravem dirkalniku gokart na dirkališču Raceland, poleg tega pa bo izkusil tudi vožnjo kot sovoznik v Mitsubishuju EVO X (420KM). Doživel bo tudi pravo dirko, saj se bo v naslednjem dnevu pomerili 1 na 1 s svojim inštruktorjem. Mesečna nagrada je Huaewi P20 PRO + 12 mesecev brezplačne mesečne naročnine na izbrani pogovorni paket A1 Slovenija. Najhitrejši v posameznem tednu pa prejme Reys pulover s kapuco (hoodie).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: