Trgovina Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira v letu 2019, bo prva v Sloveniji in hkrati prva v regiji | UPORABNA STRAN

Trgovina Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira v letu 2019, bo prva v Sloveniji in hkrati prva v regiji

Trgovina Primark Citypark Ljubljana bo svoja vrata odprla v letu 2019, je v začetku novembra 2018 sporočila družba Associated British Foods, ki je lastnik irskega Primarka. Sedaj pa so novico potrdili tudi pri Cityparku in SES Spar European Shopping Centers, ki upravlja z največjim nakupovalnim središčem v Sloveniji.

Primark Citypark Ljubljana bo prva Primark trgovina v Sloveniji in hkrati prva v regiji. Za nakup izdelkov blagovne znamke Primark je trenutno potrebno obiskati trgovino v Gradcu (Graz) ali pa Verono. Marcus Wild, izvršni direktor SES-a je povedal: “Sedaj je uradno – v Slovenijo prihaja Primark. V SES-u smo nadvse veseli, da je Primark izbral Citypark za svojo prvo lokacijo na tem trgu.

Iz Cityparka so sporočili, da bo trgovina Primark Ljubljana ponujala modni izdelki po zadnjih trendih za ženske, moške in otroke vključno z obutvijo, modnimi dodatki, perilom in dodatki za dom. Oblikovanje in postavitev trgovine pa bo zasnovana na Primarkovi najsodobnejši notranji opremi. Žal trenutno podoba notranjega izgleda trgovine še ni na voljo.

Zaposleni bodo imeli kavarniški kotiček za sprostitev
Primark je nekaj časa išče zaposlene za trgovino Primark Citypark Ljubljana, sedaj pa so razkrili, da bodo zaposleni v ozadju trgovine uživali v odprtih prostorih s sodobno opremo in udobjem, kot je kavarniški kotiček za sprostitev (Recharge café) s kuhinjskim delom in opremo v živahnih tonih.

Prenovljen del Cityparka v katerem bo tudi trgovina Primark.

Citypark bo s Primarko še bolj zanimiv za tuje obiskovalce
Nakupovalno središče Citypark obsega več kot 53.000 m2 je še velikokrat dokazalo, da zna kot prvo v Slovenijo pripeljati ekskluzivne blagovne znamke. A tokrat je prihod Primarka s sabo povlekel obsežno investicijo katere del je že odprt in viden obiskovalcem. Toni Pugelj, direktor Cityparka je povedal: “Slovenski kupci nestrpno pričakujejo odprtje Primarka pri nas. Citypark je znan po bogatem izboru različnih modnih znamk in ta nova pridobitev bo dodatno okrepila status Ljubljane kot privlačne nakupovalne destinacije takoj čez mejo. Prihod Primarka v Slovenijo je nov modni mejnik tako za Citypark kot tudi za celotno Slovenijo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: