British Airways bo poleti 2019 vzpostavil povezavo Ljubljana – London Heathrow na kateri bo letel 2x tedensko | UPORABNA STRAN

British Airways bo poleti 2019 vzpostavil povezavo Ljubljana – London Heathrow na kateri bo letel 2x tedensko

British Airways je danes objavil nove poletne letalske povezave v letu 2019 in tokrat je med njimi tudi Ljubljana. British Airways bo Ljubljano povezal z največjim letališčem v Londonu t.j. London Heathrow na katerega iz Ljubljane trenutno ne moremo direktno leteti.

 

 

2x tedensko od 15. julija do 2. septembra
British Airways bo na liniji Ljubljana (LJU) – London Heathrow (LHR) letel 2x tedensko, in sicer ob ponedeljkih in petkih od 15.7. do 2.9.2019. Gre torej za redno sezonsko letalsko linijo, ki jo bo British Airways predvidoma opravljal z letalom Airbus A319. Odlet in prilet se izvajata iz Heathrow Terminal 5.

Vozovnice so že v prodaji, cena za enosmerno vozovnico se prične pri 89€ za Basic Economy, 108€ za Economy Plus in 356€ za poslovni razred.

Iz Ljubljane na štiri letališča v Londonu
Ljubljana bo z Londonom prihodnje poletje še bolj povezana. Poleg obstoječih letov EasyJeta na London Stansted ter London Gatwick in Wizz Airovimi leti na London Luton, bo Ljubljana sedaj dobila tudi direktno povezavo z največjim letališčem v Veliki Britaniji, letališčem London Heathrow.

Podrobnosti leta
*London Heathrow – Ljubljana (BA690) / ponedeljek, petek
-Odhod ob 17.20, prilet ob 20.35

*Ljubljana – London Heathrow (BA691) / ponedeljek, petek
-Odhod ob 21.20, prilet ob 22.35

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: