Samsung je v Cityparku v Ljubljani odprl svoj prvi Samsung center v Sloveniji | UPORABNA STRAN

Samsung je v Cityparku v Ljubljani odprl svoj prvi Samsung center v Sloveniji

.Samsung je danes, 6.12.2018 v največjem slovenskem nakupovalnem središču, Cityparku Ljubljana odprl svoj prvi Samsung center v Sloveniji, v katerem lahko obiskovalci preizkusijo najnovejše mobilne naprave in jih seveda tudi kupijo.

Do nedelje, 9.12.2018 kupci na vse izdelke prejmejo 20% popust. Prvih 30 kupcev telefonov Samsung Galaxy Note9, Galaxy S9 ali Galaxy S9+ pa ob nakupu prejmejo še uro Gear S3 Frontier. Vsi izdelki se prodajajo v prosti prodaji.

Trgovina Samsung Citypark Ljubljana se nahaja v 1. nadstropju nakupovalnega središča poleg trgovin T-2, Telemach in Big Bang. Hoyun Hwang, predsednik poslovne enote Samsung Electronics Adriatic je ob odprtju trgovine povedal: “Želimo si, da imajo vsi Samsung uporabniki zagotovljeno vrhunsko storitev in se lahko v vsakem trenutku zanesejo na našo strokovno podporo. Zato smo jim omogočili, da na enem mestu preizkusijo in kupijo izdelke iz Samsung ponudbe.

Monobrand trgovino Samsung je skladno s franšiznim sistemom odprlo podjetje Sgerm mobil. Direktor podjetja, Tomaž Sgerm je povedal: “Novi Samsung center je rezultat dolgoletnega poslovnega sodelovanja z našim strateškim partnerjem Samsung. V veliko zadovoljstvo nam je, da v majhni Sloveniji pri tovrstnem projektu sodelujemo z vodilnim podjetjem na področju mobilne tehnologije in slovenskim potrošnikom predstavimo najnovejše standarde maloprodaje na globalni ravni.

Delovni čas trgovine je enak tistemu od Cityparka in sicer je to od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, v soboto od 8.00 do 21.00 ter ob nedeljah od 9.00 do 17.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: