Xiaomi Mi A1 zdaj z nadgradnjo na Android 9 Pie, Mi A2 in Mi A2 Lite pa sta Pie dobila že novembra 2018 | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi A1 zdaj z nadgradnjo na Android 9 Pie, Mi A2 in Mi A2 Lite pa sta Pie dobila že novembra 2018

Xiaomi je na telefonu Mi A1 v drugi polovici decembra 2018 začel sproščati stabilno nadgradnjo na Android 9 Pie. Novejša telefona, ki sta del Google Android One programa, Mi A2 in Mi A2 Lite pa sta nadgradnjo na najnovejšo generacijo operacijskega sistema Android prejela že konec novembra 2018.

Xiaomi Mi A1, seveda pa tudi Mi A2 in Mi A2 Lite ponujajo pristno Android izkušnjo, saj Xiaomi na te telefone ni namestil MIUI preobleke, le dodali so nekaj lastnih programov. Tako da ti telefoni ponujajo čisto Android izkušnjo in so prav zaradi tega priljubljenih pri uporabnikih, ki ne želijo preoblek proizvajalcev telefonov.

Obvestilo o nadgradnji poda nekaj podrobnosti o novosti in sicer so to FM radio, prilagodljiva baterija in svetilnost, enostavnejša navigacija po vmesniku telefona, sistem priporočil aplikacij in vsebin prilagojen uporabniku. Velikost datoteke je 1074.9 MB, zato je za prenos priporočljiva uporaba Wi-Fi omrežja.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: