Telemach je v programsko shemo vrnil programe Minimax, AMC, CBS Reality, JimJam, Sundance TV in Extreme Sports | UPORABNA STRAN

Telemach je v programsko shemo vrnil programe Minimax, AMC, CBS Reality, JimJam, Sundance TV in Extreme Sports

Telemach je decembra 2018 v programsko shemo vrnil televizijske programe Minimax, AMC, CBS Reality, JimJam, Sundance TV in Extreme Sports, ki so jih ukinili 28.8.2018. Do ukinitve programov TV mreže AMC Networks International je prišlo na vseh platformah Telemacha, kar je povzročilo precej negodovanja pri njihovih uporabnikih.

Telemach ima z omenjenimi programi grenko-sladek odnos, saj so njihovo ukinitev napovedali že za 1.2.2018, a do nje nato ni prišlo. Se je pa to zgodilo v avgusta lani in odsotnost programov je trajala več kot tri mesece. Največ negodovanja uporabnikov je bilo predvsem zaradi ukinitve sinhroniziranega otroškega programa Minimax. Prav dejstvo, da sta del paketa AMC Networks International tudi otroška programa Minimax in JimJam, ki sta neposredna konkurenta »hišnima« (del skupine United Group) Orlando Kids in novega Pikaboo (prej OK Bambino), je najverjetneje bilo odločilno, da pri pogajanjih AMC NI in Telemach dolgo nista našla skupne točke.

Kakorkoli že, programi so sedaj nazaj in Telemach je decembra, ko se o podražitvi paketov še ni uradno nič vedelo, dodal še dokumentarni program Brainz in slovenski informativni program 2.NOVA24 TV. Video klub na platformi EON pa je bogatejši za otroške vsebine My Baby TV, dokumentarnimi vsebinami NG+ (National Geographic+) ter vsebinami za odrasle Zauder. Zauder pa je dostopen tudi na platformi D3.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: