Uspeh, prva originalna serija HBO Adria, na HBO GO prihaja v nedeljo, 6.1.2019 | UPORABNA STRAN

Uspeh, prva originalna serija HBO Adria, na HBO GO prihaja v nedeljo, 6.1.2019

Uspeh je šestdelna serija katere scenarist je Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev HBO Adria First Draft natečaja, ki je potekal leta 2016. Zmagovalca so razglasili v prvi polovici leta 2017, jutri, 6.1.2019 pa bo serija dostopna na HBO GO.

 

 

Poleg hrvaškega scenarista Marjana Alčevskega je na natečaju zmagal tudi scenarij za serijo Otok/Ostrvo srbskega scenarista Ivana Kneževića. Uspeh bo jutri premiero doživel v vseh državah HBO Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Makedonija, Bosna in Hercegovina ter Črna Gora) ter po državah Centralne Evrope, Skandinavije in v Španiji. Na HBO GO bo takoj dostopnih vseh 6 delov serije, na programu HBO pa bo jutri, 6.1.2018 ob 20.00 na sporedu prvi del te serije. Nato pa bo vsako nedeljo ob 20.00 na sporedu nova epizoda.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), nadzornica produkcije je Emma Turner, producenti so Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan). V glavnih vlogah so Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić. Je pa del igralske zasedbe tudi slovenski igralec Borut Veselko. Ostali del igralske zasedbe pa sestavljajo: Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Jasna Žalica, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Diana Vidušin, Filip Mayer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško in Matija Kačan.

Zgodba serije Uspeh
Uspeh je večslojna drama, ki se osredotoča na močne like. Tri popolne neznance bo povezalo nesrečno zaporedje dogodkov, ko poskušajo pomagati žrtvi nasilja. Medtem, ko se posledice njihovih dejanj začnejo odražati na vseh področjih njihovih življenj, se liki različnega porekla odločijo ponovno vzpostaviti nadzor nad svojimi življenji. To je grenka oda mestu Zagreb, ki skozi zgodbe navadnih ljudi, ki jih je današnja družba potisnila preko roba, prinaša mračen vpogled v različne strukture omenjene družbe. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je Uspeh zelo zagrebška serija, je v resnici univerzalna.

Napovednik serije Uspeh si lahko ogledate zgoraj, prvo epizodo, pa spodaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: