Xiaomi Pocophone F1 bo februarja dobil super počasno snemanje (960fps) ter 4K snemanje s 60 slikami na sekundo | UPORABNA STRAN

Xiaomi Pocophone F1 bo februarja dobil super počasno snemanje (960fps) ter 4K snemanje s 60 slikami na sekundo

Xiaomi Pocophone F1 je mobilni telefon, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno, z nadgradnjami pa postaja vedno bolj zanimiv. Xiaomi pri Pocophone F1 izjemno dobro posluša svoje uporabnike in skladno z njihovimi ugotovitvami in željami odpravlja napake ter dodaja funkcionalnosti.

C Manmohan, izvršni direktor Poco Incija je v tvitu naznanil nekatere novosti, ki uporabnike čakajo v prihajajočih tednih. Pocophone F1 bo v prihodnjih dveh tednih dobil podporo za snemanje videa v super počasnem načinu z 960 slikami na skundo (960fps). To funkcionalnost ima trenutno le nekaj telefonov in vsi so krepko dražji od F1. Druga novost na področju fotoaparata pa bo nočni način. S tem popravkom bodo odpravili tudi prekomerno porabo baterije ter težave pri zaslonu na dotik.

V februarju pa sladi še ena stabilna različica programske opreme. Ta bo prinesla možnost snemanja v 4K 2160p ločljivosti s 60 slikami na sekundo (60fps). Trenutno je snemanje na voljo v 4K s 30 slikami na sekundo ter 60 slikami v FullHD 1080p. Prav tako s partnerji delajo na Widevine L1 certificiranju, ki je npr. potrebno, da Netflix video predvaja v HD ločljivosti.

Xiaomi Pocophone F1 bo tako v Q1 2019 postal še bolj zanimiv.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: