Danes poteka 4. Startup Crawl, vrata namreč odpira 34 slovenskih startup in tehnoloških podjetij | UPORABNA STRAN

Danes poteka 4. Startup Crawl, vrata namreč odpira 34 slovenskih startup in tehnoloških podjetij

Danes, 11.1.2019 po Sloveniji oz. bolj natančno v Ljubljani, Celju, Kranju, Ptuju, Kopru in Črnomlju poteka 4. Startup Crawl, ki javnosti omogoča vpogled v kulturo in delo startup in tehnoloških podjetij.

 

 

Startup Crawl poteka v organizaciji Internet Week Slovenija kjer so o dogodku zapisali: »Startup Crawl že četrtič odpira vrata slovenskih startup in tehnoloških podjetij z namenom povezati in predstaviti lokalni in mednarodni skupnosti ključne akterje ekosistema. Startup Crawl je odlična priložnost za iskanje zaposlitve, mreženje, spoznavanje tehnologij in ekip slovenskih inovativnih tehnoloških podjetij.«

Vsako podjetje vrata odpira ob različni/različnih uri/urah, sam obisk je brezplačen, potrebna je zgolj registracija. Podjetja, ki jih lahko v sklopu 4. Startup Crawla obiščete pa so: Agiledrop, Cleanshelf, Cytora, D.Labs, Databox, Digital School, Doctrina, Eighteenplus, Ektimo, Eurosender, Fareboom, FirstBlood, Flexkeeping, GewdGame, Infinum, Intera, Klevio, Lake, Mediately, MESI, MoneyRebel, Qlector, Razum, Sportradar, Toshl, Viar, Visionect in Zemanta.

Prav tako so vrata odprle tudi organizacij iz podpornega okolja, in sicer: ABC accelerator, Inkubator Savinjske regije, Ljubljanski univerzitetni inkubator, Mladi Podjetnik, RIC Bela Krajina – Podjetniški inkubator ter Ustvarjalnik.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: