Prva dva dela 3. sezone serije Pravi detektiv (True Detective) sta že dostopna na HBO GO, premiera na HBO Slovenija pa bo danes, 14.1.2019 ob 20.00 | UPORABNA STRAN

Prva dva dela 3. sezone serije Pravi detektiv (True Detective) sta že dostopna na HBO GO, premiera na HBO Slovenija pa bo danes, 14.1.2019 ob 20.00

3. sezona serije Pravi detektiv (True Detective) je premiero doživela 13.1.2019 po ameriškem oz. 14.1.2019 zelo zgodaj zjutraj po našem na programu HBO. Kmalu po tem sta bili prvi dve epizodi dostopni tudi v Sloveniji na HBO GO, premiera na HBO Slovenija pa bo ob 20.00.

 

 

Vsak ponedeljek ob 20.00 bo tako na HBO Slovenija na sporedu ena od osmih epizod nove sezone. Že zjutraj pa si jo bodo tisti najbolj nadobudni lahko ogledali na HBO GO. Nova sezona se bo osredotoča na grozovit umor, ki se je zgodil v osrčju Ozark gorovja in na misterij, ki iz leta v leto postaja vse večji in ga bodo gledalci lahko spremljali v treh različnih časovnih obdobjih (leta 1980, 1990 in 2015).

Napovednik 3. sezone serije Pravi detektiv (True Detective)

Zvezda tretje sezone bo Mahershala Ali, ki je lani prejel Oskarja za vlogo v filmu Mesečina (Moonlight). Igral bo Wayna Hayesa, detektiva iz severozahodnega Arkansasa. Poleg Alija bodo del igralske zasedbe tudi Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy in Ray Fisher.
Avtor 3. sezone antologijske kriminalne dramske serij je Nic Pizzolatto.

Na HBO GO si lahko ogledate tudi pretekli dve sezoni serije, ki je bila do zdaj nominirana za 13 nagrad Emmy in 4 Zlate globuse. V prvi sezoni sta bila odlična detektiva Matthew McConaughey in Woody Harrelson, v drugi pa sta gledalce skozi preiskavo bizarnega umora v Kaliforniji vodila Colin Farrell in Vince Vaughn.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: