Miniserija Resnica o aferi Harry Quebert (The Truth About the Harry Quebert Affair) na Pickbox Slovenija prihaja 19.1.2019 | UPORABNA STRAN

Miniserija Resnica o aferi Harry Quebert (The Truth About the Harry Quebert Affair) na Pickbox Slovenija prihaja 19.1.2019

Miniserija Resnica o aferi Harry Quebert (The Truth About the Harry Quebert Affair), ki sloni na istoimenskem romanu švicarskega pisca Joëla Dickerja izdanem leta 2014, bo premiero na naročniški video storitvi na zahtevo Pickbox Slovenija doživela 19.1.2019.

 

 

Misteriozna serija bo obsegala 10 epizod, glavni lik pa bo Patrick Dempsey, ki ga večina pozna kot Dr. Dereka Shepherda iz serije Grey’s Anatomy (Talenti v belem) od katere se je poslovil v 11. sezoni (2014/15). V seriji Resnica o aferi Harry Quebert pa bo Patrick Dempsey igral prav Harryja Queberta. Režiser serije Jean-Jacques Annaud.

Dempseyju se bodo v igralski zasedbi pridružili tudi Ben Schnetzer kot mladi pisec Marcus Goldman, iz perspektive katerega spremljamo zgodbo. Marcus je med preiskavo na Harryjevi strani in mu poskuša pomagati. Tu so še Damon Wayans Jr. (New Girl, Happy Endings) kot Perry Gahalowood in priljubljena igralka Virginia Madsen (Candyman, Red Riding Hood) v vlogi Tamare Quinn.

Zgodba serije
V seriji bomo lahko spremljali mladega pisca Marcusa Goldmana (Ben Schnetzer), ki obišče Harryja Queberta (Patrick Dempsey), priljubljenega pisatelja in ikono mladih, da bi našel navdih za pisanje. Zgodba se zaplete, ko Harryja obtožijo, da je pred 30 leti umoril 15-letno Nolo Kellergan, ki je takrat izginila. Z Nolinim truplom najdejo tudi rokopis Quebertove knjižne uspešnice, ljubezenske zgodbe Izvor zla (The Origin of Evil). Tako pride do vprašanja, ali sta bila Nola in Quebert ljubimca in ali ni Quebert eden od glavnih osumljencev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: