Mercator Supermarket Mengeš je odprl svoja vrata, hkrati pa je premierno uvedel nov sistem dela, ki je še bolj prijazen do zaposlenih | UPORABNA STRAN

Mercator Supermarket Mengeš je odprl svoja vrata, hkrati pa je premierno uvedel nov sistem dela, ki je še bolj prijazen do zaposlenih

Nov Mercator Supermarket Mengeš (Glavni trg 18, Mengeš) je svoja vrata odprl 10. 1. 2019 in tako v centru mesta ponudil širok nabor izdelkov, ki jih dnevno potrebuje vsako gospodinjstvo. Hkrati pa je v Skupini Mercator uvedel nov sistem dela, ki je še bolj prijazen do zaposlenih.

Supermarket se razprostira na 841 m2, na vhodu ima velik oddelek svežega sadja in zelenjave. Ena izmed novosti, ki jo Mercator uvaja na tem oddelku, je sokovnik za pomarančni sok, kjer si kupec sam iztisne pomarančni sok. Oddelek pekarne ponuja različne vrste okrogle pizze, slaščic ter samopostrežna ponudba pekovskega peciva in kruha.

Supermarket Mengeš je prav tako deležen še ene novosti, ki jo uvaja Mercator, in sicer je to samopostrežna prodaja pekovskih izdelkov. Trgovina ima tudi toploteko, mesnico, vinoteko in avtomat za kavo Minute, ki omogoča pripravo 6-ih različnih Barcaffé kav (espresso, macchiato, latte macchiato, espresso doppio, cappuccino ter caffe con latte).

Tri Tik-Tak blagajne nove generacije omogočajo samostojno plačevanje, seveda pa je nakup možno opraviti tudi na klasičen način, t.j. na blagajni.

Nov sistem dela za zaposlene
Mercator je Supermarket Mengeš izbral kot prvo trgovino v kateri bo preizkusili nov sistem dela 5+2. To pomeni, da vsi zaposleni delajo 5 dni, 2 dni v tednu, pa so doma. Mercator ima v vseh drugih trgovinah uveden sistem dela 6+1, z novim pa želijo delovno okolje za zaposlene še izboljšati. Če se bo nov sistem dela izkazal kot uspešen, pri Mercatorju načrtujejo postopno širitev tudi na druge poslovalnice.

Delovni čas
Mercator Supermarket Mengeš je odprt od ponedeljka do petka od 8.00 do 21.00, v soboto od 8.00 do 21.00 in v nedeljo od 8.00 do 15.00.

Sorodni članki

1 komentar

  1. vse čestitke zares imate zelo lepo in pestro ponudbo.

Komentiraj

Anti-Spam: