Serija Deadly Class (Šola za morilce) je že dostopna na HBO GO, nove epizode pa v Sloveniji dobimo takoj po premieri v ZDA | UPORABNA STRAN

Serija Deadly Class (Šola za morilce) je že dostopna na HBO GO, nove epizode pa v Sloveniji dobimo takoj po premieri v ZDA

Deadly Class (Šola za morilce) je akcijsko-dramska serija, ki sloni na istoimenskem slikovnem romanu Ricka Remenderja. V ZDA je serija na voljo na programu Syfy, v Sloveniji pa si serijo lahko ogledamo na HBO GO, nove epizode so na voljo takoj po premieri v ZDA.

 

 

Prva sezona serije bo obsegala 6 epizod, prva je bila pilot in je na HBO GO na voljo od 20.12.2018, druga epizoda bo dostopna 24.1.2019, nato pa še štiri zaporedne četrtke po ena.

Benedict Wong kot Master Lin nastopa v vlogi neizprosnega ravnatelja šole King’s Dominion, Benjamin Wadsworth kot Marcus Lopez Arguello igra učenca, ki se je zadnji pridružil šoli, Lana Condor kot Saya je vodja Kuroki Syndicate in Marcusov mecen, María Gabriela de Faría kot Maria je članica Soto Vatos in bivša Chicova punca. Luke Tennie kot Willie je vodja F.W.O. (First World Order) in Marcusov najboljši prijatelj v šoli King’s Dominion, Liam James kot Billy je prijazen punk rocker in sin koruptivnega policista ter Michel Duval kot Chico pa je vodja Soto Vatos in Mariin bivši fant.

Zgodba serije
Serija spremlja razočaranega najstnika v elitni zasebni šoli, kjer najbolj zloglasne kriminalne družine z vsega sveta vzgajajo naslednji rod morilcev. Ohranjati moralno držo med neusmiljenim šolskim programom, zahrbtnimi družabnimi klubi in lastno najstniško negotovostjo je vse prej kot preprosto, lahko je celo usodno. V temačnem, stripovskem svetu kontrakulture v poznih osemdesetih letih 20. stoletja se odvija pripoved o odraščanju, kakršnih še ni bilo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: