Mini serija Agatha Christie: Umori po abecedi (The ABC Murders) je zdaj dostopna na Pickbox Slovenija | UPORABNA STRAN

Mini serija Agatha Christie: Umori po abecedi (The ABC Murders) je zdaj dostopna na Pickbox Slovenija

Agatha Christie: Umori po abecedi (The ABC Murders) je mini serija, ki sloni na istoimenskem romanu Agatha Christie. Tridelno serijo je premireno predvajal BBC One, zdaj pa je v Sloveniji na voljo na naročniški video storitvi na zahtevo Pickbox.

 

 

Glavno vlogo v misterioznem dramskem trilerju ima Hercule Poirot, ki ga seveda igra John Malkovich. Po knjižni predlogi je serijo priredila Sarah Phelps, režiser serije pa je Alex Gabassi. Sarah je o seriji povedala: »To je povsem drugačna Agatha Christie. Surovost in odurnost morda nista prvi besedi, na katere bi pomislili, ko vam jo kdo omeni. Toda ta serija je zelo neprijetna in temačna. Mislim, da je to dobro.«

Napovednik serije Agatha Christie: Umori po abecedi (The ABC Murders)

Serijo o slavnem detektivu, ki lovi serijskega morilca, ki žrtve pobija po abecednem vrstnem redu, na vsakem kraju zločina pa pusti samo vozni red vlakov so večinoma posneli v Yorkshiru, grofiji na severnem delu Anglije. Poleg Johna Malkovicha, pa v seriji med drugim igrajo tudi Rupert Grint kot inšpektor Crome, Andrew Buchan kot Franklin Clarke, Eamon Farren kot Alexander Bonaparte Cust in Jack Farthing kot Donald Fraser.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: