Serija Roswell: Nova Mehika (Roswell, New Mexico) je v Sloveniji na HBO GO dostopna takoj po premieri v ZDA | UPORABNA STRAN

Serija Roswell: Nova Mehika (Roswell, New Mexico) je v Sloveniji na HBO GO dostopna takoj po premieri v ZDA

Roswell: Nova Mehika (Roswell, New Mexico) je znanstvenofantastična dramska serije, ki je nastala po seriji knjig Roswell High avtorice Melinde Metz. Serijo izvirno predvaja ameriški program The CW, v Sloveniji pa jo manj kot 24 ur po premieri ponuja HBO GO.

Gre za drugo adaptacijo knjižne predloge, saj je bila prva serija z naslovom Roswell na sporedu med leti 1999 in 2002. Tokratno adaptacijo je izvedla Carina Adly Mackenzie, ki je hkrati tudi ena izmed izvršnih producentk serije. Snemanje pilota serije, ki je na HBO GO na voljo od 16.1.2019, je potekalo v mestih Albuquerque in Santa Fe, Nova Mehika, vse nadaljnje epizode pa bodo snemali v Las Vegasu, Nova Mehika ter Santa Fe, Nova Mehika.

Prva epizoda serije Roswell: Nova Mehika (Roswell, New Mexico) je kot rečeno že dostopna na HBO GO, naslednji del bo dostopen 23.1.2019, nato pa bo nova epizoda na voljo štiri zaporedne srede. Šesta in hkrati zadnja epizoda sezone bo tako na sporedu 20.2.2019.

Zgodba serije
Liz Ortecho (igra jo Jeanine Mason) je zapustila rodni Roswell v Novi Mehiki pred desetimi leti, po smrti ljubljene starejše sestre. A zdaj je njen oče zbolel in Liz se mora nejevoljno vrniti v domači kraj, ki je postal past za turiste, da bi skrbela zanj. Ko prispe domov, se hitro spet zbliža z nekdanjo najstniško ljubeznijo Maxom Evansom (igra ga Nathan Dean Parsons), ki je zdaj policist v Rosewellu. Njuna vzajemna privlačnost je še vedno zelo očitna in živa. Vendar Liz kmalu odkrije pretresljivo resnico: Max je Nezemljan, ki je vse svoje življenje prikrival svoje nedoumljive sposobnosti, skupaj s sorojencema Isobel (igra jo Lily Cowle) in Michaelom (igra ga Michael Vlamis). Medtem ko se po desetletju ločenosti spet spoznavata, Liz težko prikriva resnico o Maxu pred svojo najboljšo prijateljico Mario De Luca (igra jo Heather Hemmens) in zaupljivim nekdanjim fantom z univerze dr. Kylom Valentijem (igra ga Michael Trevino). Medtem pa dolgoletna vladna zarota pod vodstvom narednika Jesseja Manesa (igra ga Trevor St. John) grozi, da bo razkrila Maxa in njegovo družino, obenem pa tudi njegovo vse globljo romanco z Liz in celo njuni življenji.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: