3. sezona serije High Maintenance (Zapohanci) je od danes, 21.1.2019 dostopna na HBO GO | UPORABNA STRAN

3. sezona serije High Maintenance (Zapohanci) je od danes, 21.1.2019 dostopna na HBO GO

3. sezona HBO Original serije High Maintenance (Zapohanci) je od danes, 21.1.2019 na voljo na HBO GO. Prvi del dramske komedije je tako že dostopen, preostalih osem delov sezone pa bo lansiranih osem zaporednih ponedeljkov oz. takoj po premieri v ZDA.

Serijo High Maintenance (Zapohanci) sta ustvarila bivša mož in žena Ben Sinclair in Katja Katja Blichfeld, spremlja pa prijaznega razpečevalca marihuane iz Brooklyna (igra ga Ben Sinclair) čigar odjemalci so s svojimi čudaštvi in nevrozami tako raznoliki kot velemesto, kjer živijo.

Sinclair se v različnih preoblekah in maskah pojavlja v številnih vlogah prebivalcev New Yorka, katerih vsakodnevni pripetljaji kažejo na njihove ekscentrične navade. Vsak del serije prikazuje tri zgodbe, ki raziskujejo delovanje mesta iz zornega kota nevidnega opazovalca. Zabavna, duhovita in sila doživeta serija se loteva najrazličnejših tematik: od razvoja odnosov med starši in otroki, začetkov in propadanja prijateljskih odnosov med odraslimi, pa do izzivov v krasnem novem svetu socialnih omrežij.

V tretji sezoni serija High Maintenance (Zapohanci) podrobneje obravnava osebno življenje razpečevalca. Ta je namreč zvesto kolo zamenjal za avtodom “Steve”, ki mu ga je podarilo nekdanje dekle.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: