Happy Meal v Sloveniji od jutri s prvima dvema ekskluzivnima knjigama Cresside Cowell, ki jo poznamo po seriji knjig Kako izuriti svojega zmaja | UPORABNA STRAN

Happy Meal v Sloveniji od jutri s prvima dvema ekskluzivnima knjigama Cresside Cowell, ki jo poznamo po seriji knjig Kako izuriti svojega zmaja

Happy Meal bo v restavracijah McDonald’s Slovenija od jutri, 22.1.2019 omogočal izbiro poučnega darila namesto igračke. Ekskluzivno za McDonald’s jih je napisala svetovno znana avtorica Cressida Cowell, ki je avtorica tudi ene najuspešnejših knjižnih serij »Kako izuriti svojega zmaja«.

V letu 2019 bo na voljo 12 knjig
Kot so za Uporabno stran sporočili iz McDonald’s Slovenija, bo v letu 2019 na voljo 12 knjig programa Happy Meal Readers. Ta program je nadgradnja zaveze, da McDonald’s spodbuja branje otrok in celotne družine. Vsaka knjiga bo imela 24 strani s trdimi platnicami in barvitimi ilustracijami. Zgodbe v knjigah pa govorijo o družini z dvojčkoma, ki je zgradila časovni stroj s katerim se vrnejo v čas dinozavrov. Vsaka zgodba/knjiga bo zaznamovala srečanje z drugačnim dinozavrom in bo vključevala barvite ilustracije ter zabavna dejstva o dinozavru.

Knjiga ali igračka
Knjige so narejene ekskluzivno McDonald’s, zato jih ne bo možno kupiti nikjer drugje. Hkrati bosta na voljo po dve knjigi, ki ju bodo menjavali približno na dva meseca. V Happy Mealu si bo tako od jutri možno izbrati igračko iz aktualne Happy Meal promocije ali pa eno izmed Happy Meal Readers knjig. V preteklosti so knjige nadomestile igračke v eni promociji, sedaj pa bodo knjige na voljo poleg igračk skozi vse leto. Knjigo pa bo za 1€ možno kupiti samostojno (brez nakupa Happy Meala), tako kot je bilo to do zdaj možno pri igračah.

Več o knjigah, ki sta že na voljo, si lahko preberete v tem članku (Happy Meal knjiga Dogodivščine dvojčkov Krošnjar (T-rex in diplodok) avtorice Cresside Cowell že v Happy Meal ponudbi / McDonald’s Slovenija)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: