Prijava tekmovalcev na kviz Milijonar na Planet TV se je že začela – Bodo našli koga, ki bo znal pravilno odgovoriti na 15 vprašanj? | UPORABNA STRAN

Prijava tekmovalcev na kviz Milijonar na Planet TV se je že začela – Bodo našli koga, ki bo znal pravilno odgovoriti na 15 vprašanj?

Kviz Milijonar februarja 2019 prihaja na Planet TV, danes, 21.1.2019 pa so odprli prijave za tekmovalce. Vsi tisti, ki menite, da imate dovolj znanja, da boste pravilno odgovorili na 15 vprašanj, se lahko prijavite tukaj.

Kdo se lahko prijavi?
Planet TV je kot pogoj za sodelovanje v kvizu Milijonar postavil polnoletnost osebe ter, da ima stalno ali začasno prebivališče v republiki Sloveniji. Zoper osebo, ki se prijavlja pa ne sme teči kazenski postopek zaradi naklepnega kaznivega dejanja. Prav tako v kvizu ne smejo sodelovati zaposleni ali pogodbeni sodelavci Planet TV ali povezane osebe.

Prijave bodo potekale do vključno 31.5.2019 do 24.00. Glede izbornega postopa pa pri Planet TV niso veliko razkrili, saj so zapisali le: »Za sodelovanje v oddaji Milijonar izbiramo kandidate, ki jih ocenjuje komisija Planet TV ali po izboru Planet TV določenih producentov, izbor pa poteka v več sklopih.«

Bodo našli tekmovalca, ki bo znal pravilno odgovoriti na 15 vprašanj?
Do sedaj smo v Sloveniji v vseh variacijah licenčnega šova Milijonar imeli šest tekmovalcev, vsi so bili moški, ki so pravilno odgovorili na 15 zastavljenih vprašanj. Po podatkih Wikipedije so bili to Peter Lazar, Akim Kysselef, Matjaž Tanko, Gorazd Škerbinek, Aleš Jankovič in Jaro Leskovšek. Super bi bilo, če se jim bo v Planet TV-jevi različici Milijonarja pridružila tekmovalka.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: