Hood Burger v ponudbo dodaja vegetarijanske (vegi) in veganske burgerje, s prodajo začnejo 30.1.2019 | UPORABNA STRAN

Hood Burger v ponudbo dodaja vegetarijanske (vegi) in veganske burgerje, s prodajo začnejo 30.1.2019

Hood Burger se je vegetarijansko in vegansko ponudbo burgerjev razvijal zelo dolgo, saj so teh gostov niso želeli prikrajšati za polno Hood Burger izkušnjo. Tako v vegetarijanski izvedbi ni na voljo zgolj en burger, ampak vsi iz redne ponudbe.

 

 

Hood Burger ampak v vegi izvedbi
Gost lahko tako naroči katerikoli burger iz rednega menuja, ampak ga lahko izbere v vegi različici. Ključna sprememba je pri polpetu, ta v tem primeru ni goveji, ampak veganski. Polpet temelji na rdeči kvinoji, bukovemu ostrigarju, oreščkih, grahu in posebnem izboru začimb. Veganski polpet po okusi in teksturi spominja na govedino, sir in maslo v burgerju pa dodata tisto kulinarično noto, ki povzdignejo izkušnjo na višji nivo.

V primeru veganske različice pa je na voljo Classic burger, ki se mu odvzame sir in maslo, ter postreže z brezglutensko bombetko in vegansko majonezo. Tako da so pri Hood Burgerju poskrbeli tudi za vegansko kulinarično izkušnjo.

Začetek prodaje
Prodaja vegetarijanskih (vegi) in veganskih burgerjev se bo pričela v sredo, 30.1.2019. Na voljo pa bodo v vseh Hood Burger restavracijah.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: