Telekom Slovenije bo 1.2.2019 za 2.4€ (20%) podražil klasično stacionarno / fiksno telefonijo (PSTN), dražji bo tudi ISDN | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije bo 1.2.2019 za 2.4€ (20%) podražil klasično stacionarno / fiksno telefonijo (PSTN), dražji bo tudi ISDN

Telekom Slovenije bo s 1.2.2019 za 2.4€ podražil klasično stacionarno / fiksno telefonijo. Mesečna naročnina za telefonski priključek (PSTN) Osnovni dostop se bo tako podražila za kar je 20.6% in bo znašala 14€.

 

 

Poleg PSTN telefonije se bo podražila tudi mesečna naročnina za ISDN-BA telefonijo. Tako bo naročnina za standardni ISDN-BA priključek po novem znašala 20€, kar je 2.37€ (15.2%) več kot prej, Enostavni ISDN-BA bo stal 18€, kar je 2.12€ (13.4%) več kot prej, Komfortni ISDN-BA pa 24€ oz. 2.11€ (9.6%) več kot prej.

Dodanih bo 20 minut pogovorov
S 1. februarjem bo v paketih PSTN, VoIP, Univerzalna storitev IP-telefonija, enostavni ISDN-BA, standardni ISDN-BA in komfortni ISDN-BA dodanih 20 minut pogovorov med naročniki klasične govorne telefonije PSTN, telefonije VoIP in Univerzalne storitve IP-telefonije Telekoma Slovenije. Gre torej za klice med uporabniki fiksnih storitev Telekoma Slovenije. Za obračun dodatnih pogovorov pa velja interval 60/60, kar pomeni, da se polno obračuna vsaka začeta minuta pogovora.

Telekom Slovenije sicer draži 24 fiksnih paketov, celoten seznam je na voljo tukaj.

Če se s podražitvijo ne strinjate
Vsi uporabniki, ki se vas podražitev ali sprememba dotika in se z njo ne strinjate imate na podlagi 129. člena ZEKom-1 do 1.2.2019 pravico do odstopa od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Vsi, ki ste kupili terminalno napravo (npr. telefon) po akcijski ceni imate dve možnosti, ali da prejeto opremo vrnete Telekomu Slovenije v stanju kot je bila izročena in plačate uporabnino, Telekom Slovenije pa vam vrne kupnino, ali pa da opremo obdržite in plačate sorazmerni del celotne vrednosti prejete opreme.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: