eSIM kartica za predplačnike pri Telekomu Slovenije še ni na voljo | UPORABNA STRAN

eSIM kartica za predplačnike pri Telekomu Slovenije še ni na voljo

Telekom Slovenije je kot prvi operater v Sloveniji 24.1.2019 svojim uporabnikom ponudil eSIM kartico, ki je kot majhen 6×5 mm velik čip vgrajena v samo napravo (telefon, uro, tablico, računalnik …), a žal je ta možnost trenutno na voljo zgolj naročnikom, ne pa tudi predplačnikom.

 

 

eSIM za predplačnike predvidoma v letu 2019
Kot so za Uporabno stran pojasnili na Telekomu Slovenije, trenutno točnega datuma, ko bodo eSIM kartico ponudili tudi predplačnikom žal ne morejo napovedati, računajo pa, da bodo to možnost ponudili tekom letošnjega leta.

eSIM kartica je zagotovo zalo dobrodošla pridobitev, saj bo omogočala podporo nekaterih naprav, ki jih do zdaj v Sloveniji nismo mogli imeti, sem zagotovo sodita uri Samsung Galaxy Watch 42mm LTE in Samsung Galaxy Watch 46mm LTE. Žal pa to ta trenutek ne velja tudi za Apple Watch, ki ta trenutek uradno ni na voljo na slovenskem tržišču. Kot so pojasnili pri Telekomu, so pogovori glede umestitvi Applove ure v prodajni asortima v teku, a najverjetneje bo na to treba še nekoliko počakati. So pa zato podprti nekateri drugi Applovi izdelki, in sicer iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, iPad Pro 11 256GB (2018) Cellular in iPad Pro 12.9 256GB (2018) Cellular.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: